Встановлення теплового насосу LG THERMA V HU123.U33 + HN1639 NK3 – 12кВт (3Ф) в квартирі на сьомому поверсі м. Запоріжжя

ОБСЯГ / ПЛОЩА:

130 м2 квартира, 7-й поверх.

г. Запорожье

ЗАВДАННЯ:

Опалення, гаряче водопостачання, кондиціонування. Пошук оптимального рішення для незалежного опалення взимку та кондиціонування квартири влітку. У пріоритеті зниження витрат (комунальних) та збільшення ефективності опалення і ГВС.

РІШЕННЯ:

Тепловий насос LG HU123.U33 + HN1639 NK3 – 12кВт (3Ф)

Буферна ємність UKV 300 DRAZICE

Бак ГВП OKC 300 NTR / HP DRAZICE.

Настінні фанкойли Daikin.

ВИГОДА ДЛЯ КЛІЄНТА

На об’єкті розкритий весь потенціал теплового насоса LG – опалення, гаряче водопостачання, кондиціонування (настінні фанкойли Daikin).

Середнє споживання теплового насоса в нашому кліматі становить близько 2 кВт / год.

Використання теплового насоса з настінними фанкойлами дозволить отримати низькі експлуатаційні витрати на охолодження приміщення в літню пору.

Система опалення виконана компанією СІЛС “під ключ”, термін виконання -3 робочих дня.

Чи не велике підсобне приміщення (назвемо його бойлерна) люб’язно надано нам замовником для установки гидромодуля (внутрішній блок теплового насоса), буферної ємності UKV 300 DRAZICE і бак ГВП OKC 300 NTR / HP DRAZICE. Підйом зовнішнього блоку LG на 7-й поверх через вікно здійснили за допомогою вишки. Закладка труб і проводки для настінних фанкойлів Daikin виконана на першому етапі робіт, під час проведення ремонту.